Ingrediente:

1 bucată piept de pui, dezosat, fără piele dezosată, tăiat în bucăți de 1 cm

1 linguriță ulei vegetal presat la rece

2 mâini de fasole verde teci, spălate, curățate de codițe tăiate în bucăți de aprox 2 cm

sare și piper pentru gust

1 linguriță de usturoi tocat/pisat

1 linguriță miere

1 linguriță sos de soia

2 linguri semințe de susan coapte (încinse în tigaie)

Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați fasolea verde și gătiți aproximativ 2-3 minute sau până când legumele sunt ușor înmuiate.

Scoateți fasolea din tigaie, așezați-o pe o farfurie și acoperiți.

Bucățile de pui cu sare și piper se rumenesc în tigaie, fără adaos de grăsime. Gătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când se rumenește și se pătrunde carnea.

Adăugați fasolea înapoi în tigaie și gătiți timp de încă 2 minute sau până când legumele sunt încălzite și aromele combinate.

Adăugați la gătit : mierea, usturoiul și sosul de soia. Gătiți timp de 30 de secunde.

Serviți imediat, acoperit cu semințele de susan încinse!